V-Ster Art en Design

OVER MIJ

Schatgraven, voor mij de kunst van het creëren.

Ik hou van werken met verschillende technieken en het hergebruiken van materialen. Iets unieks maken is mijn uitgangspunt. Ik gebruik uiteenlopende materialen zoals leer, textiel, keramiek, vilt, glas en veel meer. 

Maak een ontdekkingstocht door mijn website. Je komt er van alles tegen: beschilderd porselein, tassen, sieraden, kunst- en gebruiksvoorwerpen van keramiek, mozaïek en vilt. 

Ezelsociëteit Zeist

Een erg leuk project was het maken van de bordjes voor de Ezelsociëteit in Zeist, samen met mijn partner Willem Herfst. Ga er eens langs! De opvang van de ezels is hartverwarmend en leuk om te zien. Bovendien kun je er natuurlijk ook mijn bordjes bewonderen…

Portugese tegels

Tijdens wandelingen in de natuur van Portugal vind ik vaak oude Portugese tegels die men vroeger als bouwafval dumpte. Deze prachtige oude tegels prikkelen mij om mooie mozaïeken van te maken.

Vind de kunstenaar in jezelf!

Wil je een workshop volgen en met een eigen creatie naar huis gaan? Dat kan, neem gerust contact met me op. Ik vind het leuk om je een techniek aan te leren, maar vooral ook om je de kunstenaar in jezelf te laten ontdekken!

Gwen Vester